Piloti Forati

Specialiștii «FORATECO» au aplicat cu succes tehnologia piloților forați cu un diametru de până la 1200 mm și o adâncime de până la 30 de metri în diferite soluri, inclusiv în solurile umede.

Este una dintre modalitățile de a organiza întemeierea unei clădiri aflate în construcție. Acesti piloți sunt presupusi pentru construcția clădirilor de orice tip, indiferent dacă este vorba de un tip rezidențial, public sau industrial.

Construcția de fundații folosind piloti forati permite construcția în locuri de concentrație mare cu sarcini verticale și orizontale de teren, cu condiții grele de inginerie și geologice, precum și în condiții de dezvoltare urbană densă, în vecinătatea clădirilor și constructiilor existente, ceea ce poate cauza deformări atunci când se utilizează piloti simpli.

Piloții forați sunt realizați prin forarea unor sonde sub protecția conductelor de depozitare a inventarului, ceea ce exclude alunecarea pereților și deformarea solurilor. Se construieste carcasa din armatura, care este montata în sonda forata și se toarna betonul.

Pe langa Piloti Forati noi deasemenea aplicam tehnologia dispozitivului Piloti CFA cu un diametru de pana la Ø 800mm si o adancime pana la 20m. Aceasta tehnologie permite accelerarea semnificativă a lucrărilor, datorita faptului ca, simultan cu forarea (care se realizează fără utilizarea carcasei, a tevilor de inventar) se efectueaza cimentarea pilotilor. Carcasa se instaleaza într-o sonda betonata deja cu ajutorul dispozitivului de vibrare

Piloti Forati

другие услуги